Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Курси (заочна форма навчання)
  4. Харчові технології (молоко)
  5. 4 курс
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Технічна мікробіологія
Теоретичні основи харчових виробництв
Поглиблене вивчення харчової хімії
Патентознавство
Отримання доброякісного молока
Біохімія 1
Технологія зберігання, консервування та переробки молока 2
Проблеми безпеки харчових продуктів
Прикладна механіка
Основи наукових досліджень та технічної творчості
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение