Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Курси (заочна форма навчання)
  4. Харчові технології (молоко)
  5. 4 курс
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Технічна мікробіологія
Теоретичні основи харчових виробництв
Поглиблене вивчення харчової хімії
Патентознавство
Отримання доброякісного молока
Біохімія 1
Технологія зберігання, консервування та переробки молока 2
Проблеми безпеки харчових продуктів
Прикладна механіка
Основи наукових досліджень та технічної творчості
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток