Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Курси (заочна форма навчання)
  4. Харчові технології (молоко)
  5. 6 курс
Особливості технології молочних продуктів
Облік та звітність підприємств галузі
Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Технологічні основи безпеки продуктів харчування
Технологічне обладнання підприємств галузі
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Охорона праці в галузі
Основи конституційного права
Маркетинг на підприємствах галузі
Ділова англійська мова 2
Бізнес на підприємствах галузі
Аналіз сировини і продукції на нешкідливість
Актуальні проблеми технології галузі
Автоматизація робочого місця інженера-технолога
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение