Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Курси (заочна форма навчання)
  4. Харчові технології (молоко)
  5. 6 курс
Особливості технології молочних продуктів
Облік та звітність підприємств галузі
Технологія зберігання, консервування та переробки молока
Технологічні основи безпеки продуктів харчування
Технологічне обладнання підприємств галузі
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Охорона праці в галузі
Основи конституційного права
Маркетинг на підприємствах галузі
Ділова англійська мова 2
Бізнес на підприємствах галузі
Аналіз сировини і продукції на нешкідливість
Актуальні проблеми технології галузі
Автоматизація робочого місця інженера-технолога
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток