Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. Home
  2. Courses
  3. Біолого-технологічний факультет
  4. Кафедра генетики, селекції та біотехнології тварин
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт та виробничої практикиза спеціальністю 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів ОС Бакалавр ОП ТВППТ
Біологія продуктивності високопродуктивних тварин
Управління стадом
Хвороби мисливських тварин
Fisheries Technology and Evaluation of Fisheries Resources
Розведення мисливських тварин в загонах
Мікробіологія та біохімія м'яса
Біоресурси гідросфери та їх використання
Морфологія, фізіологія та біохімія тварин
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва
Рибальство
Гідрорадіоекологія
Аквакультура штучних та природних водойм
Іхтіопатологія
Світове рибне господарство
Аквакультура природних водойм
Реалізація генетичного потенціалу с.-г. тварин
Вступ до фаху
Методика наукових досліджень у рибництві
Технологія переробки продукції тваринництва
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Next
Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app