Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Біолого-технологічний факультет
  4. Кафедра генетики, селекції та біотехнології тварин
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далее
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт та виробничої практикиза спеціальністю 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів ОС Бакалавр ОП ТВППТ
Біологія продуктивності високопродуктивних тварин
Управління стадом
Хвороби мисливських тварин
Fisheries Technology and Evaluation of Fisheries Resources
Розведення мисливських тварин в загонах
Мікробіологія та біохімія м'яса
Біоресурси гідросфери та їх використання
Морфологія, фізіологія та біохімія тварин
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва
Рибальство
Гідрорадіоекологія
Аквакультура штучних та природних водойм
Іхтіопатологія
Світове рибне господарство
Аквакультура природних водойм
Реалізація генетичного потенціалу с.-г. тварин
Вступ до фаху
Методика наукових досліджень у рибництві
Технологія переробки продукції тваринництва
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далее
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение