Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Біолого-технологічний факультет
  4. Кафедра генетики, селекції та біотехнології тварин
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далі
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт та виробничої практикиза спеціальністю 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для здобувачів ОС Бакалавр ОП ТВППТ
Біологія продуктивності високопродуктивних тварин
Управління стадом
Хвороби мисливських тварин
Fisheries Technology and Evaluation of Fisheries Resources
Розведення мисливських тварин в загонах
Мікробіологія та біохімія м'яса
Біоресурси гідросфери та їх використання
Морфологія, фізіологія та біохімія тварин
Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва
Рибальство
Гідрорадіоекологія
Аквакультура штучних та природних водойм
Іхтіопатологія
Світове рибне господарство
Аквакультура природних водойм
Реалізація генетичного потенціалу с.-г. тварин
Вступ до фаху
Методика наукових досліджень у рибництві
Технологія переробки продукції тваринництва
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • » Далі
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток