Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет ветеринарної медицини
  4. Кафедра ветеринарно-санітарної експертизи, мікробіології, зоогігієни
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далее
Безпека населення в умовах військового стану
Управління безпечністю та якістю харчових продуктів
Безпека і гігієна меду та бджолопродуктів
Forensic veterinary examination
Гігієна і експертиза мяса свійської птиці за виробництва та обігу
Товарознавча експертиза продуктів харчування
Товарознавство
Ветеринарна мікробіологія та вірусологія
Основи біоритмології
Лабораторні дослідження харчових продуктів
Санітарія побічних продуктів тваринного походження
Лабораторна справа у гігієні продуктів харчування
Ветеринарна санітарія та гігієна харчових продуктів та кормів
Гігієна харчових продуктів
Біохімічні та хіміко-токсикологічні методи контролю якості та безпеки харчових продуктів
Нормативно-правове забезпечення моніторингу якості і харчових продуктів/Кодекс Аліментаріус і управління якістю продукції (НАССР)
Якість та безпека молока та молочних продуктів
Дезінфекційна справа
Основи нутриціології
Екологічні чинники виробництва і переробки с-г продукції
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далее
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение