Метою вивчення даного курсу є підготовка фахівців, які володіють знаннями щодо визначення та розкриття основних переваг використання сучасних інноваційних технологій в рільництві, визначення їх впливу на підвищення загального рівня конкурентоспроможності рослинницької продукції.
Основним завданням курсу є засвоєння теоретичних та практичних заходів щодо розробки, оцінки та можливих шляхів трансферу сучасних інноваційних технологій вирощування, зберігання та переробки рослинницької.

- Teacher: Ольга Миколаївна Бакуменко
- Teacher: Володимир Іванович Дубовик
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Людмила Василівна Крючко
- Teacher: Віктор Іванович Оничко
- Teacher: Олена Миколаївна Осьмачко
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко