Метою вивчення даного курсу є підготовка фахівців, які володіють знаннями щодо визначення та розкриття основних переваг використання сучасних інноваційних технологій в рільництві, визначення їх впливу на підвищення загального рівня конкурентоспроможності рослинницької продукції.
Основним завданням курсу є засвоєння теоретичних та практичних заходів щодо розробки, оцінки та можливих шляхів трансферу сучасних інноваційних технологій вирощування, зберігання та переробки рослинницької.

- Teacher: Бакуменко Ольга Миколаївна
- Teacher: Дубовик Володимир Іванович
- Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
- Teacher: Крючко Людмила Василівна
- Teacher: Оничко Віктор Іванович
- Teacher: Осьмачко Олена Миколаївна
- Teacher: Потапенко Світлана Іванівна