Спеціальності: 181 «Харчові технології», 181 «Харчові технології (Крафтові технології та гастрономічні інновації)», 241 «Готельно-ресторанна справа», 075«Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 211 «Ветеринарна медицина», 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 193 «Геодезія та землеустрій», 081 «Право», 293 «Міжнародне право» перший (бакалаврський) рівень вищої освіти,
2 семестр.
- Teacher: Ольга Миколаївна Бакуменко
- Teacher: Володимир Іванович Дубовик
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Людмила Василівна Крючко
- Teacher: Олена Миколаївна Осьмачко
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Анна Василівна Сахненко