Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. УБХППС
  6. Summary

Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР

Дисципліна "Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР" для студентів 2 пт курсу спеціальності 181 "Харчові технології" СВО "Бакалавр"

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Юлія Валентинівна Назаренко
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
  • Teacher: Тетяна Павлівна Синенко

УБХППС
Home
You are not logged in. (Log in)
УБХППС
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app