Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы используете гостевой доступ (Вход)

Информация о курсе

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. УБХППС
  6. Описание

Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР

Дисципліна "Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР" для студентів 2 пт курсу спеціальності 181 "Харчові технології" СВО "Бакалавр"

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Юлія Валентинівна Назаренко
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
  • Teacher: Тетяна Павлівна Синенко

УБХППС
В начало
Календарь
Вы используете гостевой доступ (Вход)
УБХППС
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение