Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. УБХППС
  6. Резюме

Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР

Дисципліна "Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР" для студентів 2 пт курсу спеціальності 181 "Харчові технології" СВО "Бакалавр"

  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Назаренко Юлія Валентинівна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна
  • Teacher: Синенко Тетяна Павлівна

УБХППС
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
УБХППС
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток