Вивчення курсу спрямоване на ознайомлення із вітчизняним та зарубіжним досвідом створення концепцій і форматів закладів ресторанного бізнесу, тенденціями розвитку ресторанних технологій з виробництва ексклюзивної кулінарної продукції, використання нетрадиційних інгредієнтів та стилів декорування страв, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну, а також із особливостями розвитку сучасних форматів та концепцій закладів ресторанного бізнесу; ознайомлення із авангардними технологіями сервісу та ексклюзивними послугами, особливостями формування і розвитку номенклатури додаткових послуг, послуг дозвілля і розваг; вивчення особливостей професійних вимог до обслуговуючого персоналу у концептуальних закладах ресторанного бізнесу.

- Teacher: Сергій Петрович Боковець
- Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
- Teacher: Яна Іванівна Ілляшенко
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Оксана Юріївна Мельник
- Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Марина Михайлівна Самілик