Вивчення курсу спрямоване на ознайомлення із вітчизняним та зарубіжним досвідом створення концепцій і форматів закладів ресторанного бізнесу, тенденціями розвитку ресторанних технологій з виробництва ексклюзивної кулінарної продукції, використання нетрадиційних інгредієнтів та стилів декорування страв, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну, а також із особливостями розвитку сучасних форматів та концепцій закладів ресторанного бізнесу; ознайомлення із авангардними технологіями сервісу та ексклюзивними послугами, особливостями формування і розвитку номенклатури додаткових послуг, послуг дозвілля і розваг; вивчення особливостей професійних вимог до обслуговуючого персоналу у концептуальних закладах ресторанного бізнесу.

- Teacher: Боковець Сергій Петрович
- Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
- Teacher: Ілляшенко Яна Іванівна
- Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
- Teacher: Мельник Оксана Юріївна
- Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
- Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
- Teacher: Самілик Марина Михайлівна