Вивчення освітнього компоненту сприяє формуванню спеціальних умінь та знань, що передбачають підготовку фахівців, здатних управляти виробництвом харчових екопродуктів, виконувати організацію їх виробництва, знати їх роль в підтримці здоров’я людини, конкурентоспроможності на ринку харчових продуктів, володіти навичками аналізу існуючих тенденцій розвитку крафтових виробництв екологічно безпечної продукції тваринництва та рослинництва різних видів в Україні та світі; опрацювання законодавчих документів України та Європейського Союзу, які регулюють екологічно безпечне виробництво

- Teacher: Боковець Сергій Петрович
- Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
- Teacher: Демидова Євгенія В’ячеславівна
- Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
- Teacher: Мельник Оксана Юріївна
- Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
- Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
- Teacher: Самілик Марина Михайлівна