Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Курси (заочна форма навчання)
  4. Харчові технології (молоко)
  5. 4 курс
  6. ТПСтаЗХП
  7. Резюме

Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

  • Teacher: Зоренко Оксана Ігорівна

ТПСтаЗХП
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТПСтаЗХП
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток