Перейти до головного вмісту
Курси
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)

Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. ХМЗК
  6. Опції зарахування

Опції зарахування

Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)

  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна
  • Teacher: Синенко Тетяна Павлівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
ХМЗК
На головну
Календар
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
ХМЗК
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток