Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технології харчування
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Next
Методологія проведення наукових досліджень
Професійна практика / Professional practice
Педагогічна практика / Teaching practice
Heating and cooling equipment
Energy aspects of the food industry
Energy resources management
Санаторно-курортна справа
Ресторанний туризм
Проектування закладів ресторанного господарства (с.т. курс)
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
Виробнича практика
Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
Промислова екологія переробних підприємств
Управління енергоресурсами
Переддипломна практика ГРС
Engineering of Innovation
Моделювання та планування наукового експерименту
Сучасні досягнення харчової науки
Theoretical foundations of food production
Commodity science of food products
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Next
Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app