Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технології харчування
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далее
Методологія проведення наукових досліджень
Професійна практика / Professional practice
Педагогічна практика / Teaching practice
Heating and cooling equipment
Energy aspects of the food industry
Energy resources management
Санаторно-курортна справа
Ресторанний туризм
Проектування закладів ресторанного господарства (с.т. курс)
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
Виробнича практика
Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
Промислова екологія переробних підприємств
Управління енергоресурсами
Переддипломна практика ГРС
Engineering of Innovation
Моделювання та планування наукового експерименту
Сучасні досягнення харчової науки
Theoretical foundations of food production
Commodity science of food products
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далее
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение