Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технології харчування
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далі
Стартапи у харчовій індустрії
Технологічне обладнання та устаткування для виробництва харчових продуктів
Організація обслуговування і виробництва в закладах ресторанного господарства
Ресторанний сервіс
Основи польової кухні та мобільного харчування
Інженерний дизайн та візуалізація харчових підприємств
Графічне моделювання закладів ресторанного бізнесу
Правильне харчування під час реабілітації
Автоматизація технологічних процесів
Основи метрології та засоби технологічного контролю
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
Basics of bioplastics technology
Науково-дослідна робота (семінари за темою дисертації) для СВО Доктор філософії
Сучасні інструментальні методи дослідження
Методологія проведення наукових досліджень
Професійна практика / Professional practice
Педагогічна практика / Teaching practice
Heating and cooling equipment
Energy aspects of the food industry
Energy resources management
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далі
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток