Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технології харчування
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далі
Методологія проведення наукових досліджень
Професійна практика / Professional practice
Педагогічна практика / Teaching practice
Heating and cooling equipment
Energy aspects of the food industry
Energy resources management
Санаторно-курортна справа
Ресторанний туризм
Проектування закладів ресторанного господарства (с.т. курс)
Проектування підприємств готельного і ресторанного господарства
Виробнича практика
Інжиніринг готельно-ресторанного господарства
Промислова екологія переробних підприємств
Управління енергоресурсами
Переддипломна практика ГРС
Engineering of Innovation
Моделювання та планування наукового експерименту
Сучасні досягнення харчової науки
Theoretical foundations of food production
Commodity science of food products
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • » Далі
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток