Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы используете гостевой доступ (Вход)

Информация о курсе

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТЕМП (Ч2)
  6. Описание

Технологічне обладнання м’ясної промисловості (4-й та 2-й ст курс)

7-семестр: 4-курс та 3-семестр: 2ст курс ; Напрям підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Людмила Георгіївна Рожкова
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик

ТЕМП (Ч2)
В начало
Календарь
Вы используете гостевой доступ (Вход)
ТЕМП (Ч2)
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение