Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next
Інтелектуальна власність
Холодильна техніка і технології
Innovative engineering of restaurant facilities
Modern packaging materials and environments
Інноваційний інжиніринг молокопереробних підприємств з КП
Технологічне обладнання харчових виробництв (Заочники УХТ)
Технологічне обладнання м’ясної промисловості (4-й та 2-й ст курс)
Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств
Автоматизація виробничих процесів (тваринництво)
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища (Тищенко В.І.)
Технологічне обладнання молочної промисловості 4 курс
Технологічне обладнання молочної промисловості 3 курс
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)
Технологічне обладнання для м'ясної промисловості (1 ст)
Технологічне обладнання м’ясної промисловості
Технологічне обладнання м'ясної промисловості (3 курс)
Інформаційні системи та технології у ресторанному господарстві
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next
Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app