Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТЕМП (Ч2)
  6. Резюме

Технологічне обладнання м’ясної промисловості (4-й та 2-й ст курс)

7-семестр: 4-курс та 3-семестр: 2ст курс ; Напрям підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Рожкова Людмила Георгіївна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна

ТЕМП (Ч2)
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТЕМП (Ч2)
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток