Для студентів 1 курсу спеціальністі 181 - Харчові технології
Освітній компонент включає в себе розділи неорганічної, аналітичної, фізичної, колоїдної та органічної хімії, які необхідні для глибокого розуміння технологічних процесів харчових виробництв. Зміст дисципліни адаптовано до спеціальності. Предметом даного курсу є хімічні закони і концепції, які складають фундамент всіх хімічних знань, властивості елементів, простих і складних речовин та органічних сполук як нутрієнтів у харчуванні людини. При викладанні основних хімічних закономірностей акцентовано увагу на їх ролі в перетворенні компонентів продовольчої сировини під час технологічного перероблення.
- Teacher: Ольга Миколаївна Бакуменко
- Teacher: Володимир Іванович Дубовик
- Teacher: Вікторія Дмитрівна Івченко
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Людмила Василівна Крючко
- Teacher: Олена Миколаївна Осьмачко
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко