Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. КТМРП
  6. Summary

Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби

   Курс призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології, 1 курс п.т.

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
  • Teacher: Василь Іванович Тищенко

КТМРП
Home
You are not logged in. (Log in)
КТМРП
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app