Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are currently using guest access (Log in)

Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. КТМРП
  6. Enrolment options

Enrolment options

Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби

   Курс призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології, 1 курс п.т.

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
  • Teacher: Василь Іванович Тищенко
Guests cannot access this course. Please log in.
КТМРП
Home
Calendar
You are currently using guest access (Log in)
КТМРП
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app