Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Информация о курсе

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. КТМРП
  6. Описание

Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби

   Курс призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології, 1 курс п.т.

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
  • Teacher: Василь Іванович Тищенко

КТМРП
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
КТМРП
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение