Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. КТМРП
  6. Резюме

Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби

   Курс призначений для студентів спеціальності 181 Харчові технології, 1 курс п.т.

  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна
  • Teacher: Тищенко Василь Іванович

КТМРП
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
КТМРП
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток