Метою навчальної практики є ознайомлення здобувачів із теоретичними засадами майбутньої спеціальності, її місцем у суспільстві та засобами опанування. Здобувачі під час практики повинні усвідомити, що сфера їх майбутньої діяльності є надзвичайно значущою в економічному розвитку незалежної України. Важливою передумовою фахової освіти є необхідність здобуття здобувачами комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення ними специфіки функціонування харчової промисловості, формування активної творчої та громадянської позиції. Навчальна практика повинна розкрити здобувачам реальний стан і перспективи розвитку спеціальності, підготувати їх до наступного опанування дисциплін навчального плану.

- Teacher: Боковець Сергій Петрович
- Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
- Teacher: Демидова Євгенія В’ячеславівна
- Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
- Teacher: Мельник Оксана Юріївна
- Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
- Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
- Teacher: Самілик Марина Михайлівна