Метою навчальної практики є ознайомлення здобувачів із теоретичними засадами майбутньої спеціальності, її місцем у суспільстві та засобами опанування. Здобувачі під час практики повинні усвідомити, що сфера їх майбутньої діяльності є надзвичайно значущою в економічному розвитку незалежної України. Важливою передумовою фахової освіти є необхідність здобуття здобувачами комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення ними специфіки функціонування харчової промисловості, формування активної творчої та громадянської позиції. Навчальна практика повинна розкрити здобувачам реальний стан і перспективи розвитку спеціальності, підготувати їх до наступного опанування дисциплін навчального плану.

- Teacher: Сергій Петрович Боковець
- Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
- Teacher: Євгенія В’ячеславівна Демидова
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Оксана Юріївна Мельник
- Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Марина Михайлівна Самілик