Перейти до головного вмісту
Курси
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  5. ХМЗК
  6. Резюме

Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)

  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна
  • Teacher: Синенко Тетяна Павлівна

ХМЗК
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ХМЗК
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток