Освітній компонент пов'язаний із загальним цілями ОП та забезпечує набуття знань про науково-теоретичні основи, методологічні й організаційні положення стандартизації та сертифікації тваринницької продукції. Мета ОК полягає у забезпеченні набуття здобувачами знань щодо сертифікації та управління безпекою харчової продукції на національному, регіональному та міжнародному рівнях та практичних навичок розроблення та практичного застосування нормативних документів (НД) різних категорій на продукцію тваринництва, гармонізованих до вимог міжнародних (ISO) та європейських (EN) стандартів.

- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Юрій Володимирович Мусієнко
- Teacher: Людмила Володимирівна Нагорна
- Teacher: Роман Вікторович Петров
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Олександр Миколайович Чекан