Освітній компонент пов'язаний із загальним цілями ОП та забезпечує набуття знань та практичних умінь щодо удосконалення існуючих та розробки нових екологічних технологій з метою покращення якості і безпечності продукції тваринництва та підвищення економічної ефективності функціонування переробної галузі. Мета ОК полягає у забезпеченні набуття здобувачами спеціальних теоретичних знань щодо технологій виробництва екологічно чистої та органічної продукції тваринництва, процедури її сертифікації, вимог до маркування та практичних навичок оцінки споживчих властивостей і асортименту екологічно чистої та органічної продукції, сертифікованої в Україні.
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Юрій Володимирович Мусієнко
- Teacher: Людмила Володимирівна Нагорна
- Teacher: Роман Вікторович Петров
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Олександр Миколайович Чекан