Enrolment options

Метою вивчення дисципліни є поглибити теоретичні знання та оволодіти необхідними навичками щодо практичної організації технології виробництва харчових екопродуктів, зменшення витрат енергоресурсів на виробництві.

Вивчення освітнього компоненту сприяє формуванню спеціальних умінь та знань, що передбачають підготовку фахівців, здатних управляти виробництвом харчових екопродуктів, знати їх роль в підтримці здоров’я людини, конкурентоспроможності на ринку харчових продуктів, володіти навичками аналізу існуючих тенденцій розвитку крафтових виробництв екологічно безпечної продукції в Україні та світі; опрацювання законодавчих документів України та Європейського Союзу, які регулюють екологічно безпечне виробництво.

Вивчення дисципліни дозволяє отримати компетенції:

  • Знання і розуміння предметної області та професійної діяльності;
  • Знання і розуміння загальної картини, передумов та викликів, що формують актуальність розвитку альтернативної енергетики, економічних засад, екологічних передумов та перспектив розвитку галузі;
  • Економічні аспекти та питання енергетичного менеджменту, аспекти фактичного впровадження альтернативної енергетики в реальне життя, економічна ефективність та доцільність розповсюдження.
  • Здатність виявляти ініціативу та підприємливість;
  • Здатність розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з врахуванням принципів екотехнологі, ресурсозаощадження та інтенсифікації технологічних процесів;
  • Здатність генерувати нові ідеї (креативність), виявляти ініціативу в сучасній індустрії органічного виробництва;

Guests cannot access this course. Please log in.