Настройка зачисления на курс

Анотація навчальної дисципліни. Дисципліна «Безпека в туризмі» розглядає теоретичні та методичні питання щодо забезпечення безпеки життєдіяльності туристів і працівників туристичної індустрії. А саме: теоретичні основи безпечної діяльності в туризмі; вплив навколишнього середовища на туризм; медичні аспекти безпеки в туризмі; особисту безпека і безпеку майна туристів; техногенні небезпеки і безпеку перевезення туристів;забезпечення безпеки при проектуванні туру, туристських послуг та їх здійсненні.

Мета викладання навчальної дисципліни «Безпека в туризмі» полягає у формуванні в студентів грамотного відношення до питань безпечної діяльності в туризмі, розуміння чинників природного, техногенного і соціального характеру, що представляють загрозу при здійсненні подорожі. 

Завданнями вивчення дисципліни є: розглянути загальні вимоги безпеки в туризмі; вивчити нормативно-правове забезпечення щодо захисту і безпеки туристів та екскурсантів в Україні; розглянути державні інструменти забезпечення безпеки туристів; вивчити особливості страхування при організації туру; ознайомитися з протоколами безпеки в туристичній сфері та теоретичними аспектами системи забезпечення безпечності харчових продуктів (НАССР) в туристичних локаціях. 

Гости не имеют доступа к этому курсу. Войдите в систему.