Enrolment options

Анотація навчальної дисципліни. У навчальній дисципліні «Страхування в туризмі» розкривається об’єктнопредметна сутність процесу організації страхової діяльності в сфері туризму, а також системи відносин між страховою компанією і туристом по захисту його життя і здоров'я та майнових інтересів при настанні страхових випадків.  

Мета дисципліни: формування знань з основних положень теорії та практики страхування юридичних та фізичних осіб, розвиток економічного мислення та страхової культури.

Завдання: розуміти загальноекономічну сутність страхування, економічну природу потреби у страховому захисті; класифікувати галузі, види та форми страхування,  визначити потенціал їх адаптаційних можливостей в умовах ринкової економіки; розкрити механізм управління інвестиційними ризиками в системі страхового підприємництва; визначити особливості процесу державного регулювання інвестиційної діяльності страховиків в умовах перехідної економіки; визначити напрямки антимонопольної політики держави та обґрунтувати умови створення конкурентного середовища на страховому ринку України. 

Guests cannot access this course. Please log in.