Enrolment options

Дисципліна готує майбутніх фахівців до опанування термінології сертифікації в Україні  та застосування принципів, методів, правил і норм стандартизації та сертифікації в управлінні підприємствами і якістю харчової продукції. Студенти ознайомляться з нормативними документами щодо прискорення науково-технічного прогресу та поліпшення якості продукції та послуг, їх видів, структури та змісту. Також курс передбачає ознайомлення зі структурою органів і служб стандартизації, метрології, сертифікації, їх функціями та завданнями; значенням міжнародної стандартизації та її впливом на розвиток економіки країни; системою управління якості продукції та послуг на базі міжнародних стандартів якості ISO серії 9000, а також економічними і правовими аспектами стандартизації, сертифікації та управління якістю.

Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань зі стандартизації, сертифікації та управління якістю харчової продукції, опанування науково-методичних джерел національної стандартизації та державної метрологічної системи Україні, нормативного та законодавчого забезпечення виробництва та сфери обігу, теорії якості та основоположних принципів побудови та функціонування систем управління якістю.

Guests cannot access this course. Please log in.