Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Next
Methodology and Technology of Scientific Information Processing
Харчові та дієтичні добавки (КТГІ)
Стандартизація і сертифікація, харчової продукції
Етнічні кухні та аюрведичне харчування
Екотехнології у виробництві харчових продуктів (ВК)
Концепції та ресторанний креатив
Проектування крафтових харчових підприємств
Виробнича практика ОПП "Харчові технології" (СВО "Бакалавр")
Переддипломна практика ОПП «Харчові технології» ОСВ "Бакалавр"
ПРОФЕСІЙНА ПРАКТИКА СВО «Магістр» спеціальність G13 «Харчові технології»
Безпечність та якість продуктів і товарів
Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)
Навчальна практика ОПП "Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Переддипломна практика ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Виробнича практика (ОПП Крафтові технології та гастрономічні інновації
Non-traditional food raw materials (Нетрадиційна продовольча сировина)
Scientific research work (Науково-дослідна робота)
Гастрономічна індустрія світу
Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
Нетрадиційна продовольча сировина
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Next
Home
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app