Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далее
Харчові та дієтичні добавки (КТГІ)
Стандартизація і сертифікація, харчової продукції
Етнічні кухні та аюрведичне харчування
Екотехнології у виробництві харчових продуктів (ВК)
Проектування крафтових харчових підприємств (з курсовим проектом)
Виробнича практика ОПП "Харчові технології" (СВО "Бакалавр")
Переддипломна практика ОПП «Харчові технології» ОСВ "Бакалавр"
ПРОФЕСІЙНА ПРАКТИКА СВО «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»
Безпечність та якість продуктів і товарів
Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)
Навчальна практика ОПП "Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Переддипломна практика ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Виробнича практика (ОПП Крафтові технології та гастрономічні інновації
Non-traditional food raw materials (Нетрадиційна продовольча сировина)
Scientific research work (Науково-дослідна робота)
Гастрономічна індустрія світу
Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
Нетрадиційна продовольча сировина
Крафтові технології алкогольних та безалкогольних напоїв
Крафтові технології м'ясних виробів та переробки риби
  • 1 (текущая)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далее
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
В начало
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение