Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра технологій та безпечності харчових продуктів
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далі
Methodology and Technology of Scientific Information Processing
Харчові та дієтичні добавки (КТГІ)
Стандартизація і сертифікація, харчової продукції
Етнічні кухні та аюрведичне харчування
Екотехнології у виробництві харчових продуктів (ВК)
Концепції та ресторанний креатив
Проектування крафтових харчових підприємств
Виробнича практика ОПП "Харчові технології" (СВО "Бакалавр")
Переддипломна практика ОПП «Харчові технології» ОСВ "Бакалавр"
ПРОФЕСІЙНА ПРАКТИКА СВО «Магістр» спеціальність G13 «Харчові технології»
Безпечність та якість продуктів і товарів
Хімія смаку, запаху, кольору (ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»)
Навчальна практика ОПП "Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Переддипломна практика ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Виробнича практика (ОПП Крафтові технології та гастрономічні інновації
Non-traditional food raw materials (Нетрадиційна продовольча сировина)
Scientific research work (Науково-дослідна робота)
Гастрономічна індустрія світу
Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР
Нетрадиційна продовольча сировина
  • 1 (поточний)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • » Далі
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток