Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТоПГ (м'ясо)
  6. Summary

Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)

2 семестр, 1 курс Технологія зберігання консервування та переробки м'яса

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Віталій Миколайович Кацов
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Людмила Георгіївна Рожкова
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик

ТоПГ (м'ясо)
Home
You are not logged in. (Log in)
ТоПГ (м'ясо)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app