Skip to main content
Курси
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • You are currently using guest access (Log in)

Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)

  1. Home
  2. Courses
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТоПГ (м'ясо)
  6. Enrolment options

Enrolment options

Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)

2 семестр, 1 курс Технологія зберігання консервування та переробки м'яса

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Віталій Миколайович Кацов
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Людмила Георгіївна Рожкова
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик
Guests cannot access this course. Please log in.
ТоПГ (м'ясо)
Home
Calendar
You are currently using guest access (Log in)
ТоПГ (м'ясо)
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Data retention summary
Get the mobile app