Перейти к основному содержанию
Курси
  • Русский ‎(ru)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Вы не вошли в систему (Вход)

Информация о курсе

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТоПГ (м'ясо)
  6. Описание

Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)

2 семестр, 1 курс Технологія зберігання консервування та переробки м'яса

  • Teacher: Сергій Петрович Боковець
  • Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
  • Teacher: Віталій Миколайович Кацов
  • Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
  • Teacher: Оксана Юріївна Мельник
  • Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
  • Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
  • Teacher: Людмила Георгіївна Рожкова
  • Teacher: Марина Михайлівна Самілик

ТоПГ (м'ясо)
В начало
Вы не вошли в систему (Вход)
ТоПГ (м'ясо)
  • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Сводка хранения данных
Скачать мобильное приложение