Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Інформація про курс

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  5. ТоПГ (м'ясо)
  6. Резюме

Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)

2 семестр, 1 курс Технологія зберігання консервування та переробки м'яса

  • Teacher: Боковець Сергій Петрович
  • Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
  • Teacher: Кацов Віталій Миколайович
  • Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
  • Teacher: Мельник Оксана Юріївна
  • Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
  • Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
  • Teacher: Рожкова Людмила Георгіївна
  • Teacher: Самілик Марина Михайлівна

ТоПГ (м'ясо)
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
ТоПГ (м'ясо)
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток