Даний освітній компонент включає в себе розділи щодо організації діяльності у готельно-ресторанному господарстві, нормативно-правових умов функціонування закладів гостинності, інноваційних процесів у сучасних закладах готельно-ресторанного господарства.
Предметом даного курсу є організація діяльності в об’єктах готельного і ресторанного господарства. Акцентовано увагу на основних нормативах управління в сучасних об’єктах готельного і ресторанного господарства.
- Teacher: Боковець Сергій Петрович
- Teacher: Болгова Наталія Вікторівна
- Teacher: Коваленко Ігор Миколайович
- Teacher: Мельник Оксана Юріївна
- Teacher: Перцевой Федір Всеволодович
- Teacher: Потапенко Світлана Іванівна
- Teacher: Самілик Марина Михайлівна
- Teacher: Степанова Тетяна Михайлівна