Даний освітній компонент включає в себе розділи щодо організації діяльності у готельно-ресторанному господарстві, нормативно-правових умов функціонування закладів гостинності, інноваційних процесів у сучасних закладах готельно-ресторанного господарства.
Предметом даного курсу є організація діяльності в об’єктах готельного і ресторанного господарства. Акцентовано увагу на основних нормативах управління в сучасних об’єктах готельного і ресторанного господарства.
- Teacher: Сергій Петрович Боковець
- Teacher: Наталія Вікторівна Болгова
- Teacher: Ігор Миколайович Коваленко
- Teacher: Оксана Юріївна Мельник
- Teacher: Федір Всеволодович Перцевой
- Teacher: Світлана Іванівна Потапенко
- Teacher: Марина Михайлівна Самілик
- Teacher: Тетяна Михайлівна Степанова