Перейти до головного вмісту
Курси
  • Українська ‎(uk)‎
    English ‎(en)‎ Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)

Центр дистанційного навчання СНАУ

  1. На головну
  2. Курси
  3. Факультет харчових технологій
  4. Кафедра інженерних технологій харчових виробництв
  • 1 (поточний)
  • 2
  • » Далі
Інтелектуальна власність
Холодильна техніка і технології
Innovative engineering of restaurant facilities
Modern packaging materials and environments
Інноваційний інжиніринг молокопереробних підприємств з КП
Технологічне обладнання харчових виробництв (Заочники УХТ)
Технологічне обладнання м’ясної промисловості (4-й та 2-й ст курс)
Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств
Автоматизація виробничих процесів (тваринництво)
Сучасні таропакувальні матеріали та середовища (Тищенко В.І.)
Технологічне обладнання молочної промисловості 4 курс
Технологічне обладнання молочної промисловості 3 курс
ІННОВАЦІЙНИЙ ІНЖИНІРИНГ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Технологічне обладнання харчових виробництв (м'ясо)
Технологічне обладнання для м'ясної промисловості (1 ст)
Технологічне обладнання м’ясної промисловості
Технологічне обладнання м'ясної промисловості (3 курс)
Інформаційні системи та технології у ресторанному господарстві
ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МОЛОЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
  • 1 (поточний)
  • 2
  • » Далі
На головну
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На головну
  • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток